Menu
5. Glasnuddel kyllingesuppe
Glasnudler i en suppe kogt på kyllingebryst samt friske thailandske urter.
Vælg variant
Vælg tilbehør
6. Tom yum
Traditionel thailandsk suppe kogt på champignon, tomat, chili, koriander samt citrongræs. Vælg mellem kyllingebryst og kongerejer.
Vælg variant
Vælg tilbehør
7. Tom ka
Traditionel thailandsk suppe kogt på champignon, tomat, chili, koriander samt citrongræs. Vælg mellem kyllingebryst og kongerejer
Vælg variant
Vælg tilbehør
8. Wan ton
Dumplings af gris i klar suppe kogt på friske grøntsager.
Vælg variant
Vælg tilbehør
10. Speciel thai tapas
Wan ton, kyllingsatay, forårsruller, tempura kongerejer, kyllingevinger og rejefrikkadeller. Serveres med hjemmelavede søde chilisauce samt peanutsauce. Skal bestilles til minimum 2 personer.
Vælg variant
Vælg tilbehør
Der er intet tilbehør til denne ret.
11. Forårsruller
Hjemmelavede mini thai forårsruller med sød chilisauce. Fås også vegetarisk.
Vælg variant
Vælg tilbehør
Der er intet tilbehør til denne ret.
12. Kylling satay
Marineret kyllingebryst i thaikrydderier på spyd med hjemmelavet peanutsauce.
Vælg variant
Der er ingen varianter af denne ret.
Vælg tilbehør
Der er intet tilbehør til denne ret.
13. Dybtstegt wan ton
Dybtstegte dumplings af gris. Serveres med sød chilisauce.
Vælg variant
Der er ingen varianter af denne ret.
Vælg tilbehør
Der er intet tilbehør til denne ret.
14. Tod Man Kung
Rejefrikkadeller serveret med hjemmelavet sød chilisauce.
Vælg variant
Der er ingen varianter af denne ret.
Vælg tilbehør
Der er intet tilbehør til denne ret.
15. Tod man pla
Sprøde fiskefrikkadeller rørt med krydderier i rød karry. Serveres med hjemmelavet sød chilisauce.
Vælg variant
Der er ingen varianter af denne ret.
Vælg tilbehør
Der er intet tilbehør til denne ret.
16. Kyllingevinger
Kyllingevinger i en let sprød tempuradej. Serveres med sød chilisauce.
Vælg variant
Der er ingen varianter af denne ret.
Vælg tilbehør
Der er intet tilbehør til denne ret.
18. Pad krapow (stærk)
Thailandsk basilikum stegt med peberfrugt, hvidløg og frisk chili.
Vælg variant
Vælg tilbehør
19. Kratiem prik thai
Korianderrod stegt med hvidløg og sort peber. Serveres med friske koriander.
Vælg variant
Vælg tilbehør
20. Pad king
Friske grøntsager stegt i sursødsauce med ananas, løg, rød og grøn peberfrugt samt agurk.
Vælg variant
Vælg tilbehør
21. Pad preaw wan
Peberfrugter stegt i sursødsauce med ananas, løg, rød og grøn peberfrugt samt agurk.
Vælg variant
Vælg tilbehør
22. Pad nam man hoi
Stegte champignoner, løg, peberfrugt og sprøge grøntsager i østerssauce.
Vælg variant
Vælg tilbehør
23. Kaeng pet
Rød karry rørt i kokosmælk med bambusskud, rød og grøn peberfrugt, thai auberginer samt sød basilikum.
Vælg variant
Vælg tilbehør
24. Kaeng khiew wan
Grøn karry rørt i kokosmælk med bambusskud, thai auberginer samt sød basilikum.
Vælg variant
Vælg tilbehør
25. Kaeng panang
Panang karry rørt i kokosmælk med bønner, paprika samt limeblade.
Vælg variant
Vælg tilbehør
28. Kaeng ped pet yang
Andebryst stegt i rød karry med kokosmælk, lychee, ananas, thai auberginer samt sød basilikum.
Vælg variant
Der er ingen varianter af denne ret.
Vælg tilbehør
29. Pad nor mai farang
Kongerejer og kyllingbryst stegt med asparges og sprøde grøntsager
Vælg variant
Der er ingen varianter af denne ret.
Vælg tilbehør
35. Pla rad kratiem prik tai
Hel dybstegt talapia fisk serveret med hvidløg, sort peber samt korianderrod. Serveres med friske koriander.
Vælg variant
Der er ingen varianter af denne ret.
Vælg tilbehør
36. Pla rad prick
Hel dybstegt talapia fisk i rød karry med limeblade og stegte grøntsager
Vælg variant
Der er ingen varianter af denne ret.
Vælg tilbehør
38. Larb gai
Stærk traditionel thailandsk salat lavet på kyllingbryst med citrondressing, chili, løg samt koriander.
Vælg variant
Der er ingen varianter af denne ret.
Vælg tilbehør
39. Yum
Frisk salat lavet på glasnudler, citrondressing, selleri, løg samt koriander.
Vælg variant
Vælg tilbehør
41. Kow pad see ew
Stegte ris stegt i sort soja med løg, majs, gulerødder, ærter og forårsløg.
Vælg variant
Vælg tilbehør
42. Kow pad
Stegte ris stegt med løg, majs, gulerødder, ærter og forårsløg.
Vælg variant
Vælg tilbehør
43. Pad see ew
Brede risnudler stegt med æg i soja samt pakchoi, broccolo, selleri, løg, gulerødder og forårsløg.
Vælg variant
Vælg tilbehør
44. Pad thai
Smalle risnudler stegt i soja- og tamarinsauce med æg, gun-thai græs, peanuts samt friske bønnespire.
Vælg variant
Vælg tilbehør
46. Børnetapas
Forårsruller og kyllingsatay serveret med sød chilisauce og peanutsauce.
Vælg variant
Vælg tilbehør
Der er intet tilbehør til denne ret.
47. Kow pad gai
Stegte ris med kyllingebryst samt søde grøntsager.
Vælg variant
Der er ingen varianter af denne ret.
Vælg tilbehør
Der er intet tilbehør til denne ret.
31. Kratiem prik thai talay
Skaldyr stegt i hvidløg med sort peber og korianderrod. Serveres med friske koriander samt varme jasminris.
Vælg variant
Der er ingen varianter af denne ret.